Crowdfunding Heren U19

Wij zijn het Nederlands team rugby Onder (U)19 en wij hebben U/JOU nodig! Waarom? Wij willen meedoen aan het EK 2015 in Portugal van 24 t/m 31 oktober. Wij zijn al geplaatst echter de financiën zijn nog niet rond.

We hebben uw bijdrage nodig voor de vliegtickets en alle beetjes helpen. Sponsor ons en help ons om Nederland op de Rugby-kaart te zetten!

Rugby is een teamsport, waarbij communicatie en samenwerking heel belangrijk zijn. Een van de clubcoaches noemt het ook wel “the support game”. Zonder continue support van je medespelers/vrienden kun je niet winnen! U hebt nu de kans ons te supporten!

 

Zoals u wellicht weet is op vrijdag 18 september 2015 het WK Rugby 2015 gestart en het Nederlands team - Heren XV - heeft het net niet gered om daar te debuteren. Het aankomend EK U19 Portugal is een van de vele voorbereidingen om bij het volgende WK 2019 in Japan wel acte de présence te geven.

Sponsoring kan via www.wijzijnsport.nl - vanaf 22 september zijn wij online, kijk onder ‘Lopende campagnes’ en klik op onze campagne.

Hier vindt u ook allerlei gifts en tegenprestaties voor uw bijdrage.

 

Tevens vragen wij u vriendelijk dit bericht zoveel mogelijk te delen met uw familie, vrienden- en kennissenkring of zakenrelaties.

 

Help ons om alvast dit stukje van onze droom werkelijkheid te laten worden!

 

Onze dank is groot!

 

Met ovale groet,

Nederland U19